Hai la UNITBV!

Studenții Facultății de Matematică și Informatică au la dispoziție opt laboratoare recent dotate cu ultimele modele de calculatoare și soft-uri actuale. De asemenea, pentru a ține pasul cu cerințele din câmpul muncii, ocazional, directori și angajați ai marilor companii de IT susțin cursuri în cadrul facultății. În plus, Facultatea de Matematică și Informatică a încheiat parteneriate cu firme precum: CANAM, General Magic Technologies, IQuest, Kronsoft, Pentalog, Parhelion, RIA Solutions, Siemens Corporate Technologies, Siemens Industry Software, SmartSoft, SynerTrade, Waters.

Studenții au posibilitatea să studieze un semestru sau chiar un an întreg, în cadrul mobilităților Erasmus+, la una dintre universitățile partenere din Europa, în domenii precum: Information and communication technologies ( Austria, Spania, Franța, Marea Britanie, Cehia, Turcia), Computer science (Irlanda, Germania, Turcia), Informatics (Germania), Informatics, computer sciences (Polonia), Informatics Software engineering (Germania), Software and applications development and analysis (Marea Britanie), Mathematics and statistics (Franta, Slovacia, Portugalia), Natural sciences, mathematics and statistics (Polonia), Statistics (Italia), Mathematics (Italia, Irlanda, Turcia, Spania, Franta, Cehia).

decesastud

SUSȚINEM PERFORMANȚA

Universitatea Transilvania din Brașov le oferă studenților 10 tipuri de burse. Studenții cu rezultate academice remarcabile și tinerii implicați în viața comunității primesc burse din partea Universității – „Bursa de excelență a Universității Transilvania din Brașov”, în valoare de 3.000 de lei și „Bursa internship student-campus”.

Sunt premiați și stimulați șefii de promoție ai liceelor care devin studenții noștri, sunt premiați șefii de promoție ai programelor noastre de licență, sunt susținuți și încurajați studenții cu dificultăți materiale și cu performanțe deosebite.

În centrul nostru universitar există două mari complexuri studențești – 13 cămine, însumând 4.200 de locuri de cazare (185 - 315 lei/lună). Fiecare complex dispune de o cantină-restaurant. Bazele sportive (teren de fotbal cu nocturnă, 4 săli de sport) sunt deschise în permanență studenților.

de ce2