Call for Applications: Falling Walls Lab 2018!

DAAD organizează pentru prima oară în România concursul Falling Walls Lab!

 

Falling Walls Lab Romania va avea loc la Cluj-Napoca, pe 8 iunie 2018. Concursul se adresează studenților (licență, masterat, doctorat) și tinerilor cercetători din toate disciplinele academice, care își pot prezenta cercetările / proiectele / ideile de afaceri.

Durata prezentărilor este de 3 minute, în limba engleză. Concursul este jurizat de o comisie independentă, care se întrunește la invitația DAAD.  

Înscrierea se face pe http://falling-walls.com/lab/apply și este deosebit de simplă (date personale, scurtă prezentare a proiectului / problematicii și un CV).

Data limită pentru depunerea candidaturilor a fost extinsă pentru 26 mai 2018!

Premiul constă într-o călătorile la Berlin, unde câștigătorii vor participa la conferința Falling Walls (8-9 noiembrie 2019), în cadrul căreia cercetători de talie mondială își vor prezenta cele mai inovatoare proiecte.

Vă rugăm să diseminați înformația către studenții Dvs. Ne-am bucura dacă i-ați putea încuraja pe cei mai merituoși dintre ei să participe la acest eveniment, care le oferă ocazia inedită de a-și extinde network-ul acadmic, reprezentând totodată și instituțiile lor de origine.