Concurs iTEC

Concurs iTEC

Este un concurs dedicat atât studenților, cât și elevilor pasionați de domeniul IT, ce se va desfășura în perioada 26-28 martie, în mediul online.

Concursul este dedicat studenților și elevilor de liceu, reprezentând o oportunitate educațională excelentă pentru aceștia. Ei vor avea ocazia să își testeze și îmbunătățească abilitățile de programare, sub îndrumarea mentorilor experimentați care le vor sta la dispoziție. Concursul se desfășoară sub forma a şase probe: 

  • Algoritmică
  • AI Development
  • UI/UX Design
  • Cybersecurity
  • Mobile Development
  • Web Development

Dintre acestea, probele Algoritmică şi UI/UX Design sunt de 4 sau 6 ore, iar celelalte patru sunt probe lungi ce durează între 9 şi 12 ore.

Pe lângă partea de programare efectivă, pregătim alături de partenerii noștri numeroase activități, challenge-uri și alte suprize, dar și sesiuni de conferințe și workshop-uri susținute de traineri și speakeri internaționali, care vor aborda atât teme tehnice, cât și de interes civic sau antreprenoriat.

Acest eveniment este organizat de Liga AC, cu suportul Universității Politehnica Timișoara, a Facultăţii de Automatică şi Calculatoare şi partenerii Nokia, Avaelgo, Here, Haufe, Continental, Intel, Kruger & Matz.

Înscrierile se pot face pe https://itec.ro/participant/ , unde se găsesc și mai multe explicaţii despre eveniment. De asemenea, alte informaţii pot fi găsite şi în evenimentul de pe Facebook.

Nu se percepe taxă de participare.