Licență și Disertație

Licenta februarie 2020
Examen scris- 03.02.2020 ora 9.00 P II 2

03.02-08.02.2020- examen licenta
04.02.2020- examen disertatie
Inscrieri la examenul de licenta/disertatie sesiunea februarie 2020-
06.01.2020-20.01.2020

Regulament finalizare studii

Documente dosar examen de Licenta si Disertatie

Documente dosar Absolvire Conversii- Documente si informatii necesare finalizare studii licență și disertație (ghiduri)

- Calendar licență

- Instrucțiuni licență

-  Regulile de redactare pentru lucrările de licență/ disertație trebuie sa păstreze aceleași reguli ca la redactarea documentelor cu însemnele universității ( UT Sans, scris bloc cu un rând intre paragrafe), dat fiind faptul ca Facultatea de Matematică și Informatică are softuri speciale, pentru redactare este permisă folosirea unui font asemănător  - de exemplu Calibri. 

Nota de lichidare

Fisa lucrarii de licenta

Coperta Lucrare licenta/disertatie

Cerere de alegere a temei

Programarea susținerii lucrării de licență sesiunea februarie 2020

 

Programarea susținerii lucrării de disertație sesiunea februarie 2020

Despre plagiat

În facultate vei scrie lucrări, vei redacta proiecte și vei da examene. Toate aceste texte vor reflecta nu numai nivelul tău de pregătire sau cunoștințele pe care ți le-ai însușit, ci și personalitatea ta și capacitatea de a comunica convingător și în propriile cuvinte ceea ce știi.

În toate aceste situații, trebuie să te asiguri că fiecare idee sau expresie care nu îți aparține este atribuită celui care a creat‑o.

Fie că este vorba despre un text deja publicat, ideile unui coleg sau ale unui profesor, un curs, un articol sau o carte, un rezumat de pe internet, însușirea muncii altei persoane, fără indicarea corespunzătoare a sursei, este considerată plagiat și este inacceptabilă la universitate, indiferent dacă o faci intenționat sau din neglijență. Obișnuiește-te să ții o evidență strictă a surselor tuturor ideilor și formulelor pe care le întâlnești și pe care vrei să le folosești în textele și lucrările tale. Astfel vei fi întotdeauna mândru de munca ta, de lucrurile pe care le-ai învățat și îți vei descoperi gândirea proprie. Facultatea te va încuraja și te va ajuta.